05.07.2022 |
Viure als Pirineus

“L'Ara Pirineu neix amb vocació de ser un altaveu del territori”

 
Diari ARA Pirineu
Diari ARA Pirineu
“L'Ara Pirineu neix amb vocació de ser un altaveu del territori”
L'edició del diari Ara d'aquest dimecres 24 de desembre inclou l'Ara Pirineu, un suplement especial de 16 pàgines coordinat per l'arquitecte Ricard Lobo dedicat a les comarques del Pirineu que tindrà una periodicitat mensual.
 
L'Ara Pirineu es distribueix en els 28.000 exemplars del diari i en aquesta primera edició inclou, entre d'altres, un article d'opinió de l'escriptor Albert Villaró, una entrevista a l'ambaixador d'Espanya jubilat Eugeni Bregolat que després de viatjar per mig món ha tornat a viure al lloc que el va veure néixer, la Seu d'Urgell, i un reportatge sobre el sector d'esquí pirinenc.
 
La publicació també té un reportatge sobre l'aeroport de la Seu d'Urgell i un sobre el nucli de Rubió, al Pallars Sobirà, així com una salutació dels alcaldes de les capitals de comarca de la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran. En l'àmbit de la cultura destaca un article sobre la tasca que Edicions Salòria duu a terme en el món del llibre i l'aposta que aquesta editorial ha fet per donar a conèixer els capítols oblidats de la història pirinenca de la mà d'un ampli catàleg d'autors joves com Lluís Obiols, Isidre Domenjó, Enric Quílez o Carles Gascón, així com altres de consagrats com Josep Espunyes, Manel Figuera o Pep Albanell.
 
Segons el coordinador i alma mater de l'Ara Pirineu, es tracta d'una publicació que vol ser un “altaveu pensat i dirigit per als pirinencs i els ciutadans que des d'altres territoris tenen interès per conèixer-lo, viure'l i sentir-se'n part i protagonista”.
 
 

“L'Ara Pirineu neix amb vocació de ser un altaveu del territori”
Comentarios