El festival de teatre Esbaiola't arrenca aquest dijous amb el 70% d'entrades anticipades venudes

De 57 espectacles i activitats de pagament, 33 estan esgotades, sobretot les de dissabte

foto_993283O
photo_camera El Festival fent una cercavila pels carrers.

El Festival de teatre Esbaiola't, que es celebra a Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) del 20 al 23 de juliol, ja ha venut el 70% d'entrades anticipades venudes online. De 57 espectacles i activitats de pagament, 33 estan esgotades. Sobretot, és el dia de dissabte, que de 23 activitats i espectacles, 16 estan plenes. S'ha posat a la venda el 60% de les entrades dels espectacles. El 40% restant es vendrà a taquilla a partir del dijous. L'organització s'ha mostrat ''molt contenta'' d'aquest resultat, ja que demostra que ''el festival va per bon camí'', que el públic confia en la programació i que és un esdeveniment que ja està més que consolidat''. L'Esbaiola't aquest any celebra el seu desè aniversari.

En aquests 10 anys de programació del festival, han passat més de 100 companyies professionals per les Valls d'Àneu, a més, de diferents propostes complementàries a la programació com tallers i jocs.

La programació barreja espectacles de pagament amb activitats gratuïtes per diversificar el públic, com els tallers de l'escola de Mollerussa i Tàrrega Solaç, l'automaquillatge, una platgeta, un carussel ecològic i jocs de fusta artesanals per a totes les edats com els del Pájaro Carpintero o els de Tombs Creatius. La idea del festival és oferir cultura de qualitat per als infants i les famílies en general. Per aquest motiu, tant els espectacles que hi veurem com les activitat complementàries tenen molta qualitat artística, a més no són productes gaire habituals als circuits i a les programacions a les comarques de l'Alt Pirineu.

comentaris