19.05.2022 |
Viure als Pirineus

El festival de Música Antiga dels Pirineus continua creixent

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) continua creixent en adhesions. En aquesta propera edició del 2017, el municipi de Llanars, al Ripollès, se sumarà al projecte, per seguir fent arribar la música antiga a aquesta comarca dels Pirineus. Una adhesió que s’afegeix a les d’Urús (la Cerdanya) i Lladorre (Pallars Sobirà), i que referma la potència i l’interès d’aquest festival en expansió.

Llanars1
Llanars se suma a FeMAP.
El festival de Música Antiga dels Pirineus continua creixent

Llanars és un municipi situat a la Vall de Camprodon, en un entorn geogràfic privilegiat, a cavall del riu Ter i la riera de Feitús. Bona part del seu patrimoni es remunta a l’època prehistòrica, tot i que repassa diverses etapes, amb monuments destacats com l’església de Sant Esteve, situada al centre de la població.

Precisament serà en aquesta església on es desenvoluparà el FeMAP. D’estil romànic, data del segle XII i consta d’una sola nau i dues capelles d’època posterior. Al seu interior es conserva un frontal d’altar de fusta del segle XII, únic a la comarca. A això, a més, se suma l’espectacular entorn natural que envolta el municipi, referent en turisme rural, familiar i esportiu.

El festival de Música Antiga dels Pirineus continua creixent
Comentarios