CULTURA POPULAR I TRADICIONAL

El festival Esbaiola't manté les dates del 16 al 19 de juliol però adaptarà la programació i els espais

Tots els actes seran amb entrada limitada, s'eliminarà la taquilla i la venda de localitats serà electrònica
Passacarrers de diumenge a l'Esbaiola't. Imatge del 28 de juliol de 2019. (Horitzontal)
photo_camera Passacarrers de diumenge a l'Esbaiola't de l'any passat/Oriol Riart / Esbaiola't

El festival de teatre Esbaiola't, que se celebra a Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà) al mes de juliol, manté les dates del 16 al 19 de juliol però adaptarà la programació, els espais i les infraestructures. Pel que fa als espectacles tots seran amb entrada limitada fins i tot els que es facin al carrer i la venda d'entrades serà electrònica i s'eliminarà la taquilla. L'Ajuntament i la companyia de teatre La Baldufa han comunicat que encara no poden detallar la programació perquè "s'està redefinint per adaptar-la a les noves necessitats" i han afegit que s'informarà de totes les novetats a partir de les xarxes socials i el web del festival.

Passacarrers de diumenge a l'Esbaiola't. Imatge del 28 de juliol de 2019. (Horitzontal)

(Foto: Oriol Riart / Esbaiola't)

Aquesta edició estarà marcada per la pandèmia de la Covid-19 i implicarà canvis importants com haver d'adaptar-se a totes les mesures de seguretat que implica la pandèmia.

Per a poder complir amb les distàncies de seguretat als espectacles, tots seran amb entrada limitada fins i tot els que es facin al carrer, així garantim que no hi hagi acumulacions de persones.

Tant La Baldufa com l'Ajuntament d'Esterri creuen que és un moment en què "cal seguir endavant amb les programacions, adaptant-les als nous temps". Després d'una situació com la que s'ha viscut de reclusió, aïllament social o pèrdues de gent estimada, "la cultura és més necessària que mai".