CINEMA

El festival Mostremp presenta el cartell de la 13a edició, obra de Georgina Garcia

El Festival de Cinema Rural se celebrarà del 23 al 25 d’agost a Tremp
13_mostremp-igcarrusel_01
photo_camera Mostremp presenta el cartell de la 13a edició, obra de Georgina Garcia / tremp.cat

El festival de cinema Rural al Pallars, Mostremp presenta el cartell de la 13a edició, que se celebrarà del 23 al 25 d’agost de 2024. La imatge, disseny de Georgina Garcia, recrea una ressenya cinematogràfica fictícia i plasma la ruralitat del festival utilitzant el recurs de l’agricultura, tema candent en l’actualitat.

La convocatòria de la 13a edició del Festival ja ha rebut més de cent films de tot el món, i fins el 23 d’abril encara poden presentar-se propostes a concurs.

13_mostremp-artfinal
Mostremp presenta el cartell de la 13a edició, obra de Georgina Garcia / tremp.cat

El Mostremp compta aquest any amb l’assessorament de Xavier Atance al capdavant de la productora Benecé que guiarà l’equip del festival en els aspectes més tècnics. En aquest sentit s’està treballant en la selecció del jurat que escollirà el millor curtmetratge de temàtica rural que rebrà un guardó de 2.000 euros.

Mostremp és el festival de referència a Catalunya dedicat en exclusiva a les produccions cinematogràfiques de temàtica rural. Amb 13 anys de recorregut, l’Ajuntament de Tremp agafa el relleu a l’associació cultural que el va crear  per continuar oferint una mostra única al territori.