CINEMA

El Festival de cinema rural al Pallars arrenca avui la seva programació de la 12ª edició

La Mostra ha obert les portes amb una acció teatral de la companyia de teatre A Galet i un muntatge combinant cine i teatre.
Mostremp 12a edició 1
photo_camera El Mostremp enceta la programació de la 12ª edició / tremp.cat

El festival Mostremp ha iniciat aquest dijous al vespre la seva 12a edició amb més de 150 assistents a la seva gala inaugural. La Mostra ha obert les portes a les 20h amb una acció teatral de la companyia de teatre A Galet, que aquest any ha ofert un muntatge combinant cine i teatre.

Mostremp 12a edició 2
Inauguració de la 12a edició del Mostremp a La Lira de Tremp / tremp.cat

Posteriorment, ha estat el torn dels parlaments, José Berges, president i Roger Uriach, secretari de l’Associació d’Amics del Cinema de Tremp han ressaltat la qualitat de la 12a edició,  i l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero Galera  ha posat en relleu la importància del festival que valora el cinema i la relació que té aquest amb Tremp, una ciutat i una població  que al llarg de la seva història ha estat molt vinculada amb el setè art.

Finalment, s'ha projectat el film polonès Eo, de Jerzy Skolimowski, un film que té com a protagonista en Eo, un ase gris d'ulls melancòlics  que passa d'amo a amo i experimenta l'alegria i el dolor dels humans en el procés.

Mostremp 12a edició 3
El Mostremp enceta la programació de la 12ª edició / tremp.cat

Durant els dies del festival podrem gaudir de diferents propostes adreçades a tots els públics. Les projeccions dels curtmetratges finalistes s'agruparan en tres sessions que es realitzaran divendres i dissabte.