25.01.2022 |
Viure als Pirineus

EXPOSICIONS

Una exposició commemora el 20è aniversari de l'Associació Orquestra Cadí

La mostra, que es va inaugurar el 10 de novembre i es podrà veure fins al 10 de gener, representa un passeig per la trajectòria de l'Associació Orquestra Cadí a través de cartells i fotografies: 20 anys, 112 músics, 109 concerts,
Orquestra Cadí 2
L’Associació Orquestra Cadí a la sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell
Una exposició commemora el 20è aniversari de l'Associació Orquestra Cadí

L’Associació Orquestra Cadí celebra el seu 20è aniversari, amb una exposició a l’entrada del Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell. La mostra, que es va inaugurar el 10 de novembre i es podrà veure fins al 10 de gener, representa un passeig per la trajectòria de l'Associació Orquestra Cadí a través de cartells i fotografies: 20 anys, 112 músics, 109 concerts.

Vint anys de concerts

L’Associació Orquestra Cadí fou fundada l’any 2001, a la Seu d’Urgell. Des de llavors manté   una  orquestra  de  cambra (dirigida al principi pel violinista Jordi Albelda i després per Zoryana Sokhatska, violinista ucraïnesa, durant 8 anys), havent  comptat  durant  uns  anys  amb un cor d’adults (Coral Signum).  Ha organitzat concursos d’interpretació per a joves intèrprets  i  promogut concerts per a solistes amb acompanyament d’orquestra; a més d’organitzar  concerts d’altres formacions, a la Seu d'Urgell. 

Exposició Orquestra Cadí

 Ha ofert concerts  a  les  comarques de  l’Alt Urgell,  la Cerdanya,  el Berguedà,  el Solsonès,  la Noguera, la Segarra,  els Pallars ,  el Bages,   el Ripollès, el Segrià així com al Principat d’Andorra, la Catalunya Nord i Alcanyís (Terol). Orquestra convidada al 5è cicle de música de Berga 2017 en el seu programa “Va de Tecles”. Tots els arranjaments musicals per a la orquestra de cambra són fets pel mestre Yevhen Sokhatskyy,  qui la  dirigeix des de les 7 darreres  temporades.

Exposició XXè aniv. A.O.C. (1)

L’Associació Orquestra Cadí, presidida per Joan Cerqueda, ha organitzat concursos d’interpretació per a joves intèrprets i ha promogut concerts per a solistes amb acompanyament d’orquestra, a més d’organitzar concerts d’altres formacions a la Seu. Actualment engloba músics no només de la comarca, sinó també de la Cerdanya, el Solsonès, Andorra i Ucraïna.

Una exposició commemora el 20è aniversari de l'Associació Orquestra Cadí
Comentarios