17.10.2021 |
Viure als Pirineus

Estrena a la Seu del poemari musicat "Nu" basat en el llibre d’Elisabet Segura

Aquest proper dissabte, 18 de juny, a les 20 hores, a la sala Sant Domènec. L’entrada és lliure.

foto components de NU
Els components del poemari musicat.
Estrena a la Seu del poemari musicat "Nu" basat en el llibre d’Elisabet Segura

La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà aquest proper dissabte, 18 de juny, a les vuit del vespre, l’estrena del poemari musicat ‘Nu’, basat en el llibre d’Elisabet Segura Fàbrega, publicat l'any passat.

Aquest espectacle de poemes musicats anirà a càrrec d’Aniol Gurrera, piano i autor de la composició musical; Joan Aixàs, rapsode i baríton; Aura Gurrera, soprano, i Elisabet Segura, autora dels poemes.

NU: 24 poemes dedicats a l’amor i a l’oblit

L'espectacle constarà de dues parts, seguint així la mateixa estructura del llibre de poemes que compta amb un total de 24 peces. La primera, titulada Preludi de l’amor i la segona porta per títol Preludi de l’oblit.

Aquest poemari musicat del llibre de poemes NU ha estat una idea de Joan Aixàs qui afirma que és “un combinació de sentiments, fet que el fa més bonic però alhora més difícil”. Aixàs explica que aquest espectacle és fruit d’una “feina intergeneracional”, ja que els quatre components tenen edats diverses, cosa que l’enriqueix.

Per Elisabet Segura, NU és un ruixat de versos, una ràfega de sentiments que neden en l’amor i suren en l’oblit. Ara, embastats en una melodia i amb repunts vocals, solquen indrets nous i plaents”.

Elisabet Segura ha volgut agrair tant a l’Escola Municipal de Música per haver-los deixat assajar fora de l’horari escolar, així com també al Servei de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell pel seu suport a l’hora de poder estrenar aquesta peça a la sala Sant Domènec.

L’entrada a la representació de NU és lliure.

Estrena a la Seu del poemari musicat "Nu" basat en el llibre d’Elisabet Segura
Comentarios