Esbaiola't presenta un total de 37 propostes artístiques i més de 80 funcions per 4 dies

Per a celebrar el 10è aniversari, el festival augmenta un dia i comença dijous dia 20 de juliol

Imatge de l'espectacle  de circ 'Shake, shake, shake' de la companyia catalano-belga PakiPaya, que es podrà veure al festival Esbaiola't d'Esterri d'Àneu. (Horitzontal)
photo_camera Espectacle de circ 'Shake, shake, shake' de la companyia catalano-belga PakiPaya.

La programació del desè aniversari del festival Esbaiola't compta amb 17 companyies professionals, que presentaran un total de 37 propostes diferents durant 4 dies de festival, amb més de 80 funcions. Per a celebrar el desè aniversari, el festival començarà el dijous dia 20 de juliol i es perllongarà fins al diumenge dia 23. Entre les propostes d'enguany destaca la pallassa Pepa Plana, la cia de titelles Peus de Porc o la Baldufa o La Industrial Teatrera que s'encarregaran de l'acte inaugural. També hi haurà la participació d'una companyia no professional, amb actors molt joves, La Petiestable 12 de l'Aula de Teatre de Lleida, que presentarà l'espectacle 'Landscape'.

foto_993286O

A més de les propostes professionals, hi ha 8 propostes del territori, que cada any es donen a conèixer dins el festival, són: la desvergonyida Esperanceta, els Diables de les Valls d'Àneu, els tallers de llana que es realitzen a la Caravana Xisqueta, l'espectacle del grup de teatre local els Xants Grup Escènic, els Kina Creu amb la festiva batucada, el jove grup de grallers Peta Canyes i els capgrossos de l'Estarna que amenitzaran la cercavila de capgrossos i el grup de Bastoners de les Valls d'Àneu.

comentaris