Edicions Salòria reedita dos dels títols de la col·leció Petit Pirineu

Les Gallines d’Aristot i El poltre de la Lluna, dos dels títols més populars de la col·lecció Petit Pirineu, compten ara amb una segona edició. Edicions Salòria referma així l’aposta per una literatura infantil de qualitat i arrelada al territori, i consolida la seva col·lecció més coneguda.
segones
photo_camera Els dos nous títols de Petit Pirineu que han estat reeditats.

Les Gallines d’Aristot, d’Isidre Domenjó i Carme Invernón, explica per què les gallines d’aquest poble urgellenc porten calces. Els autors del conte ja són un binomi d’èxit que té altres títols dins la col·lecció Petit Pirineu, com ara el primer títol de la col·lecció, La trementinaire de les nenes rosses, Anem a plegar menairons o Les encantades de Toloriu.

gallines
Una de les històries més divertides de Petit Pirineu.

El poltre de la Lluna, d’Ester Farran i Eva Sánchez, explica la història del Paco, un poltre de muntanya somiador, que vol recórrer el món guiat per la Lluna. El conte és pensat per a lectors a partir d’onze anys. Ester Farran té un altre conte publicat amb Salòria, No t’oblidis de mirar per la finestra.

poltre
L'estima pels animals és un dels aspectes comuns de la col·lecció Petit Pirineu.

Aquests dos contes no són els únics de la col·lecció Petit Pirineu a arribar a la segona edició: trobem també El tresor més gran del món de Mariona Mateu i Carolina Botella,  Dolces pomes, de Rosa Marsino i Montse Español; La guineu i la camosa, de Susanna Isern i Mónica Carretero; La vedelleta Reula, d’Anna Fernàndez, o Les cabretes del Serrat Gros, de Pepita Clop i Carolina Botella.