Edicions Salòria publica els seus dos primers títols per a primers lectors

Les bestioles del camp i Les flors de la muntanya són els dos títols de Teresa Campos que enceten la nova col·lecció d’Edicions Salòria que porta per nom Petits Exploradors.
exploradors1
photo_camera Les dues novetats per a primers lectors.

Petits exploradors, la nova col·lecció que presenta Edicions Salòria aquest mes de juny, comença amb dues propostes de l’autora Teresa Campos per a primeres i primers lectors.

Campos, nascuda a Barcelona, on hi viu dibuixant, pintant, retallant i pensant, és autora i il·lustradora d'àlbums il·lustrats pels més petits. Ha treballat en nombrosos projectes del món editorial infantil, així com també en publicacions per a empreses i en produccions d'aplicacions pel sector digital. Ara, amb Edicions Salòria, arriba una nova col·lecció, un projecte que neix al Pirineu, entre muntanyes, on l’autora passa tant temps com pot descobrint la natura que tant li agrada.

Tant la proposta de Les bestioles del camp, un petit recull d’insectes que podem trobar a la nostra quotidianitat, com Les flors de la muntanya, una petita compilació de flors silvestres, són una explosió de colors i imatges enquadernades en cartoné que conviden a explorar el món que ens envolta a través del joc i la lectura.

exploradors

Ambdós llibres proposen unes il·lustracions molt afables que ens faran mirar els insectes amb uns altres ulls i prendre consciència sobre la bellesa de la naturalesa amb la que hem de conviure i que cal respectar. Dues guies de camp que seran de gran ajuda per posar nom a cada flor i bestiola que ens anem trobant quan sortim a passejar pel camp. Dos títols imprescindibles per a petites i petits exploradors que vulguin fer noves troballes dins d’un món ple de sorpreses.