ARTS PLÀSTIQUES

La dissenyadora pallaresa Amor Estadella exposa “Espantaocells” al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur

A partir de teles antigues, l’Amor Estadella hi realitza brodats a tall de dibuix i pintura, i hi incorpora material natural i reciclat (pedres, ferros, fòssils…) a tall d’escultura.
Exposició Amor Estadella 2
photo_camera La dissenyadora Amor Estadella exposa “Espantaocells” al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur / lapobladesegur.cat

Després d’exposar en diverses poblacions catalanes i algunes capitals europees com Hamburg o Munic, finalment la dissenyadora pallaresa Amor Estadella exposa les seves creacions al Pallars i ho fa al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur, durant tot aquest mes d’abril.

L’Amor Estadella, badalonina de naixement, però pallaresa d’adopció, és una persona amb un gran bagatge cultural i personal. Ha treballat en diversos camps artístics: ha estat model de pintors, pintora, antiquària, dissenyadora, quiromàntica i escriptora.

Exposició Amor Estadella 1
La dissenyadora pallaresa Amor Estadella exposa “Espantaocells” al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur / lapobladesegur.cat

Durant vint anys de la seva vida, l’Amor s’ha dedicat amb paciència i entusiasme, en la tranquil·litat de Toralla, a la creació d’aquesta vintena d’indumentàries que formen la col·lecció que es presenta en l’exposició “Espantaocells”.

Veritables obres d’art més que simples vestits, on el pinzell o el cisell han estat substituïts per l’agulla i el didal. A partir de teles antigues, l’Amor Estadella hi realitza brodats a tall de dibuix i pintura, i hi incorpora material natural i reciclat (pedres, ferros, fòssils…) a tall d’escultura.

Exposició Amor Estadella 3

L’acte inaugural va tenir lloc el passat 1 d’abril, i va comptar amb nombrós públic i persones del món cultural de diversos indrets de Catalunya. La presentació va anar a càrrec de Ramon Enric Guimó, regidor de cultura de l’Ajuntament, i de la dissenyadora pallaresa Anna Figuera i Delgado.

L’exposició “Espantaocells” pot visitar-se tots els divendres, dissabtes i diumenges del mes d’abril al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur, en horari de 18 a 20h.