23.01.2022 |
Viure als Pirineus

DANSÀNEU

El Dansàneu canvia de dates per la covid-19 i passa del mes de juny a finals d'agost

El Petit de Cal d'Eril, Ovidi 25 i Arnau Obiols, entre els artistes ja confirmats al certamen de les Valls d'Àneu
Dansàneu 2019
Espectacle inaugural del Dansàneu 2019 a Santa Maria d'Àneu/Joan Blanco
El Dansàneu canvia de dates per la covid-19 i passa del mes de juny a finals d'agost

El Consell Cultural de les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà) ha decidit mantenir la celebració de la 29a edició del Dansàneu aquest estiu. No obstant, el context derivat de la crisi sanitària actual obliga a modificar-ne les dates previstes i és per aquest motiu que el festival tindrà lloc finalment del 23 al 30 d'agost de 2020, en comptes de fer-se al mes de juny. Els espectacles que ja tenen nova data són: el Petit de Cal Eril & Montse Selma, amb un espectacle de música i dansa (27 d'agost); Nilak & Arnau Obiols, amb circ i música (28 d'agost); i Ovidi 25 & Factoria Mascaró, amb música i dansa (29 d'agost). L'equip del Dansàneu adaptarà l'edició d'enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones.

L'equip del Dansàneu adaptarà l'edició d'enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones.

Dansa, música i patrimoni vertebraran, per tant, una nova edició del festival de cultures del Pirineu, que ultima els canvis de programa derivats d'aquest ajornament. Amb motiu del canvi de dates, i atès que el desembre passat ja es van posar a la venda les entrades de tres espectacles de l'edició d'aquest 2020, el Dansàneu en retornarà l'import de les ja venudes a les persones que ho sol·licitin.

Pla mitjà dels components de la formació musical El Petit de Cal Eril, un dels grups reubicats en la nova programació del Dansàneu. Imatge de Marc Cuscó facilitada el 14 de maig de 2020 (Horitzontal).(Foto: El petit de ca l'Eril/Marc Cuscó / Dansàneu)

Igualment, el certamen manté activa la venda d'entrades dels espectacles que ja han estat reubicats en la nova graella de programació. Així, es treballa amb el convenciment que el festival oferirà un seguit de propostes "úniques i singularitzades" amb l'objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic de les Valls d'Àneu.
 

"Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l'esperit del Dansàneu"

Els responsables de l'esdeveniment afirmen: "Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l'esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes", segons han expressat en un comunicat.

El Dansàneu canvia de dates per la covid-19 i passa del mes de juny a finals d'agost
Comentarios