06.10.2022 |
Viure als Pirineus

CINEMA

El curtmetratge ‘Gold wells’, de Saeed Timar, guanya la 10a edició del Festival de cinema 'Mostremp'

El guardó al millor curtmetratge va ser per a Gold Wells, de Saeed Timar, un film que gira al voltant de la història d’un matrimoni forçat. El vot del públic va premiar La Explosión de Jose San Miguel i Juanma Vargas. 
Premis Mostremp
El festival Mostremp va lliurar les cinc estatuetes als millors curts / tremp.cat
El curtmetratge ‘Gold wells’, de Saeed Timar, guanya la 10a edició del Festival de cinema 'Mostremp'

El festival Mostremp va lliurar aquest dissabte les cinc estatuetes als millors curts de les seccions subjectes a concurs. El millor curtmetratge ha estat per Gold Wells, de Saeed Timar, un film que gira entorn la historia d’un matrimoni forçat, aquest premi atorgat pel jurat està dotat amb 2000€. El vot del públic, dotat amb 1000€ ha premiat el curt La Explosión de José San Miguel i Juanma Vargas. 

Cloenda Mostremp
El festival Mostremp va lliurar aquest dissabte les cinc estatuetes als millors curts / Jordi Uriach

Pel que fa a la secció Infantil i Juvenil el premi nomenat Víctor del Val ha premiat, per la seva gran qualitat tècnica plena de referències artístiques i tenir un acurat escenari rural, el film Tremp-SAT, d’Ester Coll de l’Institut de Tremp. L’accèssit ha estat concedit al curt Diluvio, de la directora Gaia Iglesias, un projecte amb una gran sensibilitat que uneix literatura i cinema d’una forma poètica i trencant estereotips. Finalment han fet una menció especial al curt Colours de les directores Martina Boixadós i Martina Mateo, de l’Ins Tremp, per l’efectivitat, la coherència i l'originalitat. 

Mostremp cloenda 2022
Membres de l'staff organitzador del Festival de Cinema Rural, després de la cloenda / Jordi Uriach

Finalment, el premi Tarradets que guardona el millor curtmetratge de la secció Pallars&Ribagorça & Geoparc, ha estat per Mama, d'Alex Uriach, dotat amb 750 euros. 

Per acomiadar el festival, aquest diumenge, van tenir lloc les sessions Finestra d’Actualitat, i sessió de comiat km0, on es projectà un recull dels projectes creats durant aquest Mostremp i films de proximitat. 

El curtmetratge ‘Gold wells’, de Saeed Timar, guanya la 10a edició del Festival de cinema 'Mostremp'
Comentarios