25.05.2022 |
Viure als Pirineus

Conferència de Lluís Obiols a Organyà sobre el congost de Tresponts

Aquest dissabte 8 d'octubre, a les 19:00 h. a la Sala de les Homilies d'Organyà, se celebrarà la conferència "Camins i ponts, sants i diables. Història del pas del congost de Tresponts", a càrrec de l'historiador Lluís Obiols Perearnau.

Xerrada Noves
Lluís Obiols farà una de les seves exposicions a Organyà.
Conferència de Lluís Obiols a Organyà sobre el congost de Tresponts

La conferència es troba inclosa dins del cicle "Desenterrant el passat. Història, arqueologia i paisatge a l'Alt Urgell", organitzat per l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell i la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració en aquest cas de l'Ajuntament d'Organyà. Us adjuntem el cartell i la nota de premsa de la conferència.

En el marc d'aquest cicle, durant tot el mes d'octubre es pot visitar l'exposició "Cavalls i poder en el món ibèric", a la biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgel, en l'horari d'obertura d'aquest centre.

Igualment, us recordem que els dies 7, 21 i 28 d'octubre se celebrarà a Lleida, Santa Margarida i els Monjos i Tremp respectivament, el I Congrés de Transhumància de Catalunya. Dins del programa del congrés, el geògraf Carlos Guàrdia presentarà la comunicació "El pas ramader a la cara nord de la serra del Cadí", en el bloc de comunicacions de la tarda del dia 21. Podeu consultar el programa complet del congrés a l'enllaç següent: http://transhumancia.cat/ca/programa/

Conferència de Lluís Obiols a Organyà sobre el congost de Tresponts
Comentarios