16.08.2022 |
Viure als Pirineus

ACTIVITATS D'ESTIU

Extraordinari concert de tarda a Estamariu

El Trio Claret, comandat pel reconegut violinista Gerard Claret i amb la gran companyia dels seus dos fills, va oferir un concert deliciós.
Concert de tarda a Estamariu
Concert de tarda a Estamariu/Fundació Fluidra
Extraordinari concert de tarda a Estamariu

La plaça d'Estamariu va ser l'escenari aquest dissabte d'un extraordinari concert. Organitzat per la Fundació Privada Sant Vicenç d'Estamariu i la Fundació Fluidra, el Trio Claret (viola, violoncel i violí) va oferir un programa exquisit, molt pensat per a l'ocasió, en un entorn magnífic i una agradable temperatura.

De forma pedagògica Gerard i Sergi Claret explicaven breument al començament de cada interpretació el perquè de la seva elecció. Gerard Claret (violí), Sergi Claret (viola) i Jordi Claret (violoncel) van demostrar el seu alt nivell amb obres com  Por una cabeza, (Carlos Gardel), Palladio (Karl Jenkins), Serenata Opus 8 (Ludwig van Beethoven), Oblivion (Astor Piazzola), Stand by me (Ben E. King), Every breath you take (The Police), Deandl is harb auf mi (Richard Strauss) i Sant Martí del Canigó (Pau Casals). Per acabar van oferir els temes My wayNew York New York i Fly me to the moon, de Frank Sinatra. Un públic entregat va obligar a les repeticions que es van cloure amb el Cant dels ocells de Pau Casals.

Trio Claret bis

L'aforament va estar limitat a 75 persones i  es van garantir totes les mesures de seguretat necessàries per prevenir contagis de la COVID-19. 

Després d’anys compartint escenaris amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra el Trio Claret va iniciar aquest nou projecte de música de cambra  l’agost passat fent una gira per Costa Rica. 

Extraordinari concert de tarda a Estamariu
Comentarios