FESTIVAL DE CULTURES DEL PIRINEU

Comença el programa Àneu en moviment, l'avantsala del 33è Dansàneu

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, les activitats d'aquesta setmana tenen un to vinculat amb la natura i l'entorn més proper, com la Dansa amb els astres i la Guia de papallones per a nois i noies.

Les nostres voliaines
photo_camera 'Les nostres voliaines' una activitat amb alumnat de l’escola La Closa d’Esterri d’Àneu / @ConsellAneu

Amb l'objectiu de difondre el patrimoni cultural i natural de les Valls d'Àneu i oferir una programació de qualitat sostinguda en el temps, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu i el Dansàneu presenten per tercer any consecutiu el cicle Àneu en moviment.

El tret de sortida del cicle, que inclou activitats relacionades amb la música, la literatura, la recerca i les arts escèniques, enguany coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient i es vol aprofitar per posar l'accent en tot allò que podem fer per cuidar del nostre entorn més pròxim. 

Les nostres voliaines 2
'Les nostres voliaines' una activitat amb alumnat de l’escola La Closa d’Esterri d’Àneu / @ConsellAneu

Aquest dilluns, coincidint amb la Setmana de la Natura, es va celebrar la primera de les activitats d'Àneu en moviment amb l’alumnat de 3r de Primària de l’escola La Closa d’Esterri d’Àneu. Amb el títol de "Les nostres voliaines", els joves escolars van aprendre a través del joc, l'observació i la identificació d'espècies de l'entorn de les Valls d'Àneu.

Àneu en moviment programa 2

Des d'avui i fins el 22 de juny vinent les Valls d’Àneu acolliran una sèrie de propostes directament vinculades amb la programació del 33è Dansàneu, que tindrà lloc del 26 de juliol al 4 d'agost.

Enguany, coincidint també amb el Sisè centenari de la commemoració del primer text sobre bruixeria a Europa, tindran lloc una sèrie d'activitats i propostes que articularan un dels eixos temàtics del Dansàneu. 

Tots els actes són gratuïts i sense reserva, excepte: