Torna el Festival Jambo Street Music d'Andorra la Vella

Els dies 15, 16 i 17 de juny tindran lloc més de 25 concerts en diferents punts del Centre Històric d'Andorra la Vella.

Jambo-800x600px-2
photo_camera Festival Jambo Street Music d'Andorra la Vella

El Jambo Street Music és un festival cultural capdavanter i únic en el seu format i continguts que vol ser un referent, gràcies a la implicació de les diferents formacions musicals del país, reforçades amb actuacions foranes. El JSM combina la banda lúdica amb l’artística, pren el pols a la música que es fa al nostre país i ajuda el talent emergent. Els valors fundacionals del JSM han definit l’esdeveniment com un apropament entre la música, la creativitat i la tecnologia, i com un lloc de trobada per a qualsevol disciplina musical. La programació aglutina tot tipus d’estils i està pensada per al públic en general, per fer-lo gaudir i participar de la música d’una manera diferent. Al llarg del festival se succeeixen activitats i escenaris repartits pel Centre Històric d’Andorra la Vella, tots gratuïts, que fan que la capital es converteixi en punt neuràlgic de l’activitat musical.

Programa Concerts
Programa Concerts

Aquest any, el festival comptarà amb l'actuació de 30 artistes, entre els quals hi ha Benjis Band, Rokyo, Waver, Maria Jaume, Lia Sampai, Makuka y los Afronautas, Lady Scarlett Trio i Marta Knight. A més, també es faran altres activitats relacionades amb la música i l'art, com una sessió de ioga amb música en directe, un concert dels alumnes de les escoles de música, un concert infantil o diverses sessions amb DJ.

Les activitats es repartiran en 5 ubicacions, repartides per Andorra la Vella: Plaça Guillemó, Cap del Carrer, Plaça del Poble, Placeta Sant Esteve, Placeta Monjó i Carrer Anna Maria Janer.

Horaris Concerts
Horaris Concerts