01.12.2022 |
Viure als Pirineus

Canillo acull un Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs

Els dies 2, 3 i 4 d'octubre es durà a terme a Canillo (Andorra), el IX Col·loqui Internacional d’Estudis Transpirinencs, organitzat per la Societat Andorrana de Ciències, el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, la Diputació de Girona, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, el Centre d’Estudis Ribagorçans i l'Institut Ramon Muntaner.

transpirinencs9_55fff840097c1
El cartell de les jornades.
Canillo acull un Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs

En aquesta ocasió, el col·loqui porta per títol "Contraban d’idees. Contagi, innovació i dissidència a través del Pirineu", ja que volem analitzar els Pirineus com a espai per al flux de les idees, els diferents mitjans emprats per a la seva difusió o els personatges que han tingut més incidència en aquests processos. Igualment ens interessa caracteritzar com aquest fenomen ha marcat el dia a dia dels diferents territoris pirinencs i, des de l’actualitat, ponderar el triomf o el fracàs dels diferents corrents i moviments.

Tothom que estigui interessat en assistir-hi té temps fins al 26 de setembre per formalitzar la inscripció a www.irmu.org/projects/transpirinencs.

Podeu consultar el programa definitiu del col·loqui, amb la relació de comunicacions presentades, al document adjunt a la notícia http://www.irmu.org/news/1768.

Canillo acull un Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs
Comentarios