09.12.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS D'ESTIU

Bon ritme de participació i assistència en el Terra Roia Arts Festival del Pallars Sobirà

Aquest aparador polièdric de la creació, inclou nombroses activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional de Pallars Sobirà.
bardella rollup
Cançó tradicional de Bardella&Arnaus a l'església de Nostra Sra. de Medina /.TRaf-21
Bon ritme de participació i assistència en el Terra Roia Arts Festival del Pallars Sobirà

Després de la inauguració, dissabte passat, del 'Terra Roia festival de la creació del Sobirà', l'oferta d'activitats continua ampliant-se. Aquest cap de setmana a Vilamur continuen obertes les diverses exposicions fotogràfiques, “lo taller” dels artistes plàstics Albert Aznar i Jesús Garcia i s'afegeix la presentació del llibre de Josep Calvet “Sort-TelAviv” i el taller-xerrada de cançó tradicional de Bardella&Arnaus la tarda de dissabte a l'església de Nostra Sra. de Medina.

lo taller

Aquells que vulguin visitar altres exposicions fotogràfiques, el TRaf-21, ofereix les seleccions de fotografies de Violant i Simorra dels anys 30 i 40 sobre el Pirineu més tradicional del segle passat a l'Estudi de Baro. Ja a les Valls d'Àneu, a València d'Àneu es mostra una selecció de les obres guanyadores als diferents concursos de fotografia que organitza anualment el Parc Nacional a l'edifici de l'ajuntament. L'Ecomuseu a Esterri d'Àneu, exhibeix “Baylina-Riart”, diàlegs entre les diferents formes de l'aigua i el foc. Una impactant visió d'instantànies dels dos artistes esterriencs.

cartell expo baylina riart2

Aquells que vulguin aprendre sobre observació i formes del paisatge tenen l'ocasió a Llavorre, un taller d'un matí acompanyats amb experts de l'art i la natura.

Sense sortir de la vall de Siarb, a Vilamur i també el dissabte, una sortida per descobrir els paisatges que inspiraren al gran poeta Mn. Cinto Verdaguer.

som riu foto2

La informació d'aquestes i d'altres activitats es poden consultar al web https://www.terraroiaartsfestival.com/ca

Bon ritme de participació i assistència en el Terra Roia Arts Festival del Pallars Sobirà
Comentarios