02.10.2022 |
Viure als Pirineus

Bolvir dinamitza el jazz a la Cerdanya

El jazz arrela i creix a la Cerdanya. Així es podrà comprovar en el 8è Cicle de Jazz de Bolvir que enguany inclourà, per primer cop, i com a teloners, la presència de grups ceretans. El festival començarà el dimecres 5 d'agost amb la Bumby Roof Band, una banda de swing molt fresc.

P1380157
Bolvir potenciarà la presència dels grups locals al Cicle de Jazz d'enguany.
Bolvir dinamitza el jazz a la Cerdanya

Tal i com va explicar l'alcalde de Bolvir, Bartomeu Baqué, en la presentació del cicle d'aquest estiu, "els concerts de Bolvir es fan com sempre durant tots els dimecres del mes d'agost, són gratuïts i el lloc de les actuacions serà el pavelló municipal. Amb tot, una de les novetats principals és que hi haurà la presència de tres grups de la Cerdanya que actuaran com a teloners i mostraran el seu talent jazzístic". Baqué també va destacar la projecció que el Cicle de Jazz de Bolvir té arreu del país i la consolidació del cicle que ha arribat a la 8a edició.

El mateix dia del primer concert la Bumby Roof Band, a les 18:00 hores es farà un taller per aprendre "lindy hop" i practicar ball a l'hora del concert. Els concerts començaran a les 21.30 hores amb l'actuació dels teloners i el primer dia ho faran a les 22.00 hores ja que no hi ha cap teloner convidat.

El segon concert se celebrarà el dimecres 12 d'agost i actuaran Notembulle i la Big Band Jazz Maresme. El dimecres 19 d'agost tocaran Joves Pinarencs i Ivan Kovacevic 5 Spots i, per acabar, el dia 26 d'agost hi haurà l'actuació d'Aishah Davis Quintet i Moby Dixie.

Bolvir dinamitza el jazz a la Cerdanya
Comentarios