Blasco exhaureix les entrades del primer espectacle de pagament del Dansàneu

L'espectacle va tenir lloc ahir a les 20h a l'església de Sant Pere, a Sorpe.

Blasco 2
photo_camera Artur Blasco ahir, a Sant Pere, a Sorpe.

L'església de Sant Pere, a Sorpe, es va convertir ahir en l'escenari del concert d'Artur Blasco, primer espectacle de pagament del Dansàneu, que va tenir lloc ahir a les 20.00 h i que ha congregat un centenar de persones amb entrades esgotades des del migdia, per escoltar les seves cançons recuperades de la tradició oral del Pirineu. En aquest marc excepcional i posteriorment al concert ha tingut lloc la primera edició del Tastàneu, un tast organitzat per l’Associació de Productors del Pallars Sobirà, que han ofert una degustació de productes artesans a l'esplanada d'aquesta joia del romànic del segle XII.

Els organitzadors del Festival recomanen comprar les entrades del Festival de manera anticipada perquè en gairebé tots els casos els aforaments són reduïts.

unnamed (6)

Cal recordar també que el dilluns, l'Hotel Castellarnau d'Escaló va acollir un sopar maridatge amb productes de KM0 que va comptar amb l'actuació del grup de dansa EgurRa, residents en el Festival d'enguany, així com la veu de Joana Gomila i l'acompanyament d'Arnau Obiols i Manu Sabaté. 

* Inscriu-te al nostre canal de notícies de Telegram per assabentar-te de tot el que passa al Pirineu.