04.12.2022 |
Viure als Pirineus

Arxiu Z publica el seu tercer episodi

En aquesta ocasió es parlarà sobre dos dels clubs esportius més rellevants del Pirineu: el Cadí la Seu i el Club Gel Puigcerdà

pau
Àlex Calatrava, Guillem Amargant i Pau Bombardó.
Arxiu Z publica el seu tercer episodi

Aquest divendres a la tarda, Arxiu Z publica el seu tercer episodi a la web de Viure als Pirineus i a Spotify. Després de tractar el transport públic i la problemàtica ocupacional dels joves al Pirineu en els anteriors episodis, aquesta setmana l’esport agafa protagonisme. El Cadí la Seu, en bàsquet, i el Club Gel Puigcerdà, en hoquei gel, seran els protagonistes del bloc informatiu d’aquest tercer episodi.

El programa presentat per Pau Bombardó, Àlex Calatrava i Guillem Amargant no abandona la seva vessant més humorística, ja que en aquesta ocasió els joves oferiran diverses propostes d’esports que creuen que s’haurien de posar en pràctica al Pirineu.

Arxiu Z és un podcast juvenil produït per tres estudiants de Periodisme que tracta temàtiques d’actualitat al Pirineu. Es pot escoltar cada dues setmanes a la web de Viure als Pirineus o a Spotify. També disposen de tres xarxes socials: Instagram, Twitter i TikTok, on es publiquen continguts exclusius i s’interactua amb l’audiència.

Arxiu Z publica el seu tercer episodi
Comentarios