16.01.2022 |
Viure als Pirineus

Arnau Obiols presenta a la Seu d'Urgell el seu darrer treball discogràfic

Aquest divendres, 18 de març, a les 22 hores, a la sala Sant Domènec. Acompanyat del quartet jazzístic format per Pol Padròs, trompeta; Marcel·lí Bayer, clarinet i clarinet baix; Míriam Fèlix, violoncel; i Amaiur González, tuba.

ARNAUOBIOLSWEBptt
Cartell del concert, Libèrrim.
Arnau Obiols presenta a la Seu d'Urgell el seu darrer treball discogràfic

La sala Sant Domènec serà l'escenari aquest divendres, 18 de març, a les deu de la nit, del concert del músic urgellenc Arnau Obiols que presentarà Libèrrim, el seu segon treball discogràfic com a leader, acompanyat del quartet jazzístic amb el qual continua donant vida nova a les velles tonades tradicionals del Pirineu català, i amb qui ha actuat a les sales més importants del país.

Libèrrim és una banda sorprenent, un punt de trobada entre la composició i la improvisació des d'un punt de vista lliure, traspassant fronteres estilístiques. Aquest darrer treball es presenta com un univers sonor tocat per alguns dels músics de jazz i música improvisada més interessants de l'escena barcelonina actual, que no deixa indiferent a ningú i que troba en les actuacions en directe els seu espai idoni, on la música creix i dialoga.

L'Arnau Obiols 'Libèrrim' està format pel propi Arnau Obiols a la bateria i composició; Pol Padròs, trompeta; Marcel·lí Bayer, clarinet i clarinet baix; Míriam Fèlix, violoncel; i Amaiur González, tuba.

El preu de l'entrada del concert anticipada és de 6 euros, i 8 a taquilla.

Més informació i contacte:

Arnau Obiols Campi

Tel. (+34) 660 20 90 04

[email protected]

arnauobiols.com

Altres enllaços:

http://www.aladidrecords.com/

https://www.facebook.com/aladidrecords/

" "
Arnau Obiols presenta a la Seu d'Urgell el seu darrer treball discogràfic
Comentarios