LLIBRE INFANTIL

Apareix 'Bestioles' de Dani Gómez, el primer títol de la 'Col·lecció Animalades' d'Edicions Salòria

La 'Col·lecció Animalades' explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida i transmet als més petits el gust per l'observació de la natura.

dav
photo_camera 'Bestioles' és el primer llibre títol de la 'Col·lecció Animalades 'd'Edicions Salòria.

Edicions Salòria acaba de treure Bestioles, el primer títol de la seva 'col·lecció Animalades'. El text i les il·lustracions de Bestioles és de Dani Gómez.

La 'Col·lecció Animalades' explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida per tal de transmetre als més petits el gust per l'observació de la natura i el respecte a totes les formes de vida.

Bestioles 2

L'autor

Dani Gómez és periodista, humorista gràfic, comunicador audiovisual, animador, il·lustrador, professor i, fins i tot, teòric del còmic. Les seves activitats professionals sempre estan relacionades amb la comunicació per mitjà del dibuix. 

Dani Gómez va estudiar la llicenciatura de periodisme, però no va trigar massa a adonar-se’n que l’interessava, sobretot, la comunicació visual. A les revistes a les quals va col·laborar (Nova Ciutat Vella i Sant Andreu de Cap a Peus) preferia dibuixar tires còmiques que redactar articles.

Fent periodisme per televisió va descobrir el potencial comunicatiu de la imatge en moviment i va decidir llicenciar-se també en Comunicació Audiovisual. Novament el món del dibuix cridava, va aprendre a animar i va treballar com a animador per diverses sèries de D’Ocon Films i Triacom Audiovisual (MediaPro).

Gràcies a un parell de beques va poder redactar la seva tesi doctoral sobre el còmic i, en acabar, va publicar el seu primer llibre il·lustrat. També va començar a exercir com a professor de diverses assignatures relacionades amb l’animació, la narrativa audiovisual i el concept art al CEV Barcelona.

Actualment, compagina la feina de professor amb diversos projectes com a il·lustrador. Fins ara ha publicat els següents llibres:

A peu per Sant Andreu. Ajuntament de Barcelona, 2014.
Pol i Quim. Editorial Llop Roig, 2017 (amb text de Carlo Gallucci)
Bestioles. Edicions Salòria, 2019.
Papa, em regales un dinosaure? Mosaics Llibres, 2019.