DISSENY

Anna Solans rep el premi del 1r Concurs de Cartells de la Germandat de Sant Sebastià

L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dilluns a la seu de la Germandat de Sant Sebastià
Premi Cartell Sant Sebastià
photo_camera Lliurament a Anna Solans del Premi del 1r Concurs de Cartells de la Gdat de Sant Sebastià/ GSS

Aquest dilluns ha tingut lloc el lliurament del premi a la guanyadora del 1r Concurs de Cartells de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell, la dissenyadora urgellenca Anna Solans. El lliurament ha anat a càrrec de Toni Gasset i Josep Canelles, membres de la Junta de l'entitat cultural i solidària. 

 "S de Sant Sebastià"

L'obra guanyadora porta per títol "S de Sant Sebastià" i segons ha explicat la pròpia autora "la S la conformen els socis de la Germandat, destacant els cantaires de les Caramelles amb barretina vermella, una de les activitats de la centenària entitat solidària". El cartell utilitza els colors corporatius del logotip de l'entitat de Socors Mutus, predominant el verd.

S de Sant Sebastia-Anna Solans-creativadisseny- 2021

(Foto: Cartell guanyador que porta per títol "S de Sant Sebastià" obra de la dissenyadora Anna Solans /creativadisseny)

Foment de la cultura pirinenca

La Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell havia convocat el 1r concurs de cartells per tal de seleccionar la imatge oficial del programa de festes de l’edició 2021. La Germandat de Sant Sebastià pretén d’aquesta manera estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra. El jurat ha estat format per un membre de la junta de la Germandat de Sant Sebastiàel regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, i la professora d'arts plàstiques, Berta Oromí, en representació de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques de la Seu d'Urgell. Per a l’avaluació, el jurat ha tingut en compte especialment l’originalitat de la proposta, la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge, així com l’ús d’elements relacionats amb la festivitat de Sant Sebastià i la cultura pirinenca.