26.06.2022 |
Viure als Pirineus

3ª Edició del festival de música cristiana canòlich music andorra

El festival és una iniciativa que es va posar en marxa fa tres anys a la Diòcesi d'Urgell i que enguany es celebrarà els dies 20 i 21 de novembre.

774b28b0-00d1-47b5-b8bf-124b0982f422
Imatge del Canòlich Music 2014.
3ª Edició del festival de música cristiana canòlich music andorra

El festival de música cristiana d'Andorra ha arribat a la tercera edició incrementant el número d'inscrits i la diversitat de procedència: joves d'arreu de Catalunya, de València i de França que han fet ja les inscripcions i que participaran en moltes i diverses activitats vinculades amb la música, amb la interpretació, i amb el fet de compartir experiències de solidaritat, de lliurament, de lleure actiu i voluntariat... 

Hi ha programades les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock com a plats forts musicals per als dies 20 i 21 de novembre. S'espera superar les xifres d'assistència de l'any passat i arribar a la plena consolidació d'una activitat que vol unir l'espiritualitat i la música, i arribar al cor dels més joves. Canòlich Music Andorra està organitzat per un equip de voluntaris i voluntàries del Principat d'Andorra, comandats pels delegats de Joventut i d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, amb el suport de la parròquia de Sant Julià de Lòria i del Comú, que subministra una part de la infraestructura d'acollida dels cents de joves que s'hi esperen. 

Un dels atractius del festival és per a molts joves el concurs musical "Dona't a conèixer", en el que els joves i grups que hagin compost una cançó (lletra i música) la podran interpretar en públic. El lema d'enguany és "Companys de viatge". 

3ª Edició del festival de música cristiana canòlich music andorra
Comentarios