Vins i formatges per passar el pont de la Puríssima a la Cerdanya

El divendres 7 de desembre diferents parades de formatges d’elaboració artesana i vins de diverses denominacions d'origen catalanes s’aplegaran a peu de carretera, a la zona de les escoles de Llívia.

LliviaMercatViformatge
photo_camera El cartell del Mercat de Vi i Formatge de Llívia

La zona de les Escoles Jaume I, on acostuma a celebrar-se el mercat setmanal dels dissabtes de Llívia, el divendres 7 de desembre acollirà una nova edició del Mercat de vi i formatge. S’hi podrà trobar vi amb Denominació d’Origen Empordà i Penedès, entre d’altres. A més hi haurà formatges del Pirineu i del Prepirineu català, de localitats com Camprodon o Moià, sempre d’elaboració artesana. Cal destacar la presència del formatge tupí, típic del Pirineu.

Completaran la oferta alguns formatges francesos, suïssos i italians de la mà d’assentadors experts en la aquesta temàtica, i també algunes parades d'artesania. Seran en total una vintena de parades de vins, formatges i productes complementaris.

A banda de la vessant comercial del mercat, els firaires també aprofitaran l'ocasió per donar a conèixer els seus productes estrella i les seves novetats, tot explicant als visitants les característiques i el procés d'elaboració que han seguit.

Així doncs, Llívia viurà una concorreguda jornada comercial i divulgativa dins del pont de la Puríssima d’enguany, que s’espera amb força neu a les pistes d’esquí ceretanes.

Més informació:

www.facebook.com/events/504868516660812/