09.12.2022 |
Viure als Pirineus

VI premi Sebastià Bosom-Vila de Puigcerdà

Dijous, 16 d’agost, a les 18 hores, a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya, a Puigcerdà, es va reunir el Jurat del VI Premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà.

Jofre-Abellanet
Jofre Abellanet, guanyador del VI premi Sebastià Bosom-Vila de Puigcerdà
VI premi Sebastià Bosom-Vila de Puigcerdà

Dijous, 16 d’agost, a les 18 hores, a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya, a Puigcerdà, es va reunir el Jurat del VI Premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdàformat per: Enric Quílez (GRC), Erola Simon (Arxiu Comarcal de Cerdanya), Albert Piñeira (Alcalde de Puigcerdà), Xavier Piguillem (Regidor de Cultura de Puigcerdà), Sara Aliaga (GRC), Francesc Esteban (Secretari).

Després d’una llarga i acurada deliberació, el Jurat del Premi decideix atorgar els següents guardons:

Guanyador, a Jofre Abellanet Vidal, pel treball “Tot perseguint el picot negre”, sobre una possible ampliació del Parc Natural del Cadí-Moixeró, dotat amb 500 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.

Accèssit, a Quim Real Galí, pel treball “Europa i Cerdanya, una connexió insuficient?”, dotat amb 250 euros, un lot de llibres de Cerdanya i trofeu commemoratiu.

El lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 9 de setembre, a les 21,30 hores, a l’Hotel Muntanya de Prullans, cosa que anirà seguida del tradicional Sopar de Gala anual del Grup de Recerca de Cerdanya.

VI premi Sebastià Bosom-Vila de Puigcerdà
Comentarios