15.08.2022 |
Viure als Pirineus

Tyrovol, el parc de tirolines de Porté, el clàssic dels estius a la Cerdanya

Tyrovol, que ofereix un circuït de 12 tirolines que completen un recorregut de més de 2 quilòmetres, és el parc de tirolines més gran dels Pirineus.

tyrovol01
Tyrovol, el parc de tirolines de Porté
Tyrovol, el parc de tirolines de Porté, el clàssic dels estius a la Cerdanya

Tyrovol, a la Cerdanya, el parc de tirolines més gran del Pirineu -a 15 minuts de Puigcerdà-, ofereix 12 tirolines que juntes fan un recorregut que supera els 2 quilòmetres; emocions i sensacions fins als nivells que es vulgui.

El disseny del circuit està pensat per tot tipus de públics. Els dos primers trams de l’itinerari són gratuïts, en el cas que no vulgueu seguir el recorregut. No es necessita cap habilitat especial ni condició física per gaudir de l’activitat. La resta dels trams completen un recorregut amb diferents nivells i possibilitats. I, fins i tot, per aquells més agosarats, al final del circuït hi ha la possibilitat de fer el gran salt al buit, des d’un pont de mico, amb caiguda d’uns 25 metres.

Tyrovol està obert tots els dies, de les 10 a les 19 hores, els mesos de juliol, agost i els primers dies de setembre. Per estar alerta de les promocions i les ofertes estigueu pendents del web (www.tyrovol.com), facebook, twitter i instagram. Els preus oscil·len, depenent del circuït final que s’hagi fet, dels 7 als 26 euros. També hi ha un forfet de 3 hores, que us permet repetir el recorregut que més desitgeu i tantes vegades com es vulgui. I tarifes especials per a famílies i grups.

El parc de tirolines està pensat especialment per a famílies. És una activitat apte perquè puguin fer els nens i nenes a partir dels 3 anys. Hauran de fer l’activitat en tàndem, sempre que no superin, però, els 90 quilos.

I la seguretat és una de les màximes en les instal·lacions de Tyrovol. Les tirolines estan equipades amb un fre mecànic i disposen, a més, d’un sistema de retorn que garanteix la seguretat en tot moment. Es recomana portar sabatilles esportives i els infants menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’adults.

El parc Tyrovol es troba al llac del Passet, envoltat de natura, en el cor del Parc Natural dels Pirineus Catalans. Per arribar-hi cal enfilar-se per la N-20 francesa, des d’Enveig o de la Tor de Querol, en direcció al Pas de la Casa. Arribant a la localitat de Porté, just després d’haver creuat el pont, a mà dreta, hi ha el trencant que s’ha d’agafar en direcció al llac del Passet. A uns tres quilòmetres, aproximadament, trobareu Tyrovol.

Tyrovol, el parc de tirolines de Porté, el clàssic dels estius a la Cerdanya
Comentarios