MUNICIPIS

Txarango cancel·la la gira que els havia de portar aquest juliol a Puigcerdà

La Brigada Municipal està realitzant treballs de neteja, manteniment i retirada d’objectes i brutícia a l’interior de l’estany de Puigcerdà
Gira-1024x683
photo_camera Una actuació del grup Txarango

El grup Txarango ha anunciat a quest dimarts que a causa de la pandèmia de la Covid_19 cancel·la la gira d’“El gran circ” que hauria de començar les properes setmanes i que tenia parada el 24 i 25 de juliol a Puigcerdà. En el comunicat, que es pot llegir a la seva pàgina web, el grup afirma que està treballant per reconvertir la gira reprogramant nous concerts per acollir totes les persones que ja tenen la seva entrada quan les condicions ho permetin. Igualment ha a firmat retornaran els diners de les entrades venudes a totes aquelles persones que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts. Més informació a www.txarango.com.

IMG_2431

Neteja de l’estany de Puigcerdà

Per altra banda, des d’ahir i al llarg d’aquesta setmana, la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Puigcerdà està realitzant treballs de neteja, manteniment i retirada d’objectes i brutícia a l’interior de l’estany de Puigcerdà, un cop finalitzades les tasques de manteniment anual del canal internacional de Puigcerdà. Paral·lelament, i per part de l’empresa Lexma Cerdanya, també s’està fent un desguàs a la zona nord de l’estany de Puigcerdà.