Trio Pyrénées arrenca la temporada aquest divendres

Cambra d’Ase obrirà les àrees de debutants de Sant Pere i Eina i, dissabte, Porté s’afegirà a l’inici de temporada posant en servei 4 remuntadors i 8 pistes

WhatsApp Image 2022-11-30 at 12.30.14 (1)
photo_camera Trio Pyrénées arrenca la temporada aquest divendres

La temporada d’esquí a la Cerdanya i el Capcir arrenca aquest cap de setmana i les estacions del  grup Trio Pyrénées s’afegiran a la festa. El complex de Cambra d’Ase obrirà aquest divendres, amb l’obertura dels espais de debutants a Sant Pere dels Forcats i a Eina. Així, els remuntadors de Fount Roc i Sapinière (Eina) i el de Pré Guillaume (Sant Pere) es posaran en servei. L’endemà, altres pistes i remuntadors també quedaran oberts per a tots aquells esquiadors i esquiadores que vulguin aprofitar les bones condicions de la neu.

Dissabte, 3 de desembre, serà Porté Pimorent que obrirà 4 remuntadors i 8 pistes, a les zones de la Vignole, Fontfrède. Estaran al servei de l’esquiador els remuntadors de la Vignole, le Planeil, Fontfrède II i el Baby la Vignole.

En aquest inici de temporada, Formiguera ho farà en els pròxims dies. Les condicions de la neu són immillorables en aquest inici de temporada. Els preus, d’aquest primer cap de setmana, seran rebaixats tenint en compte que les àrees esquiables que s’obren són reduïdes.

Trio Pyrénées és un nou projecte que uneix les estacions de Cambra d’Ase, Formiguera i Porté Pimorent i, sens dubte, una de les principals novetats d’aquesta temporada d’esquí als Pirineus, Catalunya i França. La unió dels tres complexos permet oferir gairebé uns 100 quilòmetres d’esquí, amb 75 pistes i 32 remuntadors.

comentaris