30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Torna, ple de novetats, l'OutletCerdanya a Bellver!

L'Ajuntament organitzarà la 3a edició de l'OutletCerdanya després de l'èxit de l’any passat. Aquesta edició comptarà amb la CURSA LA CERETANA de 10Km que es farà el dissabte 15 d'abril organitzada pel Club Esportiu Cerdanya Pirineus.

Pin reclam_CursaCeretana
Enguany es farà, el dia 15 d'abril, la 1a Cursa La Ceretana.
Torna, ple de novetats, l'OutletCerdanya a Bellver!

Del 13 al 16 d'abril Bellver de Cerdanya tornarà a acollir una nova edició del Outlet Cerdanya Fashion Market Festival. Després de l'èxit de les edicions de l'any passat a Bolvir i també Bellver, L'esdeveniment es consolida a la Cerdanya amb una nova edició que creix amb espai i marques i també amb espectacles i activitats infantils. La propera edició es tornarà a fer al Pavelló esportiu de Bellver però comptarà amb 2 carpes gegants a l'exterior per poder acollir les noves marques que hi haurà i ampliar metres per als stands i la comoditat dels visitants.

Aquesta nova edició comptarà amb espai per terrassa concert i  activitats infantils  a l'exterior i a més dels diferents concerts que hi haurà també comptarà amb la festa Club105 amb Ernest Codina que es celebrarà el divendres 14 a la tarda-vespre.

L'organització ja té confirmades més marques que la pasada edició de Bolvir i Bellver. Podeu veure les marques i les activitats que es celebraran a la pàgina: www.OutletCerdanya.com i participar ens els diferents sorteigs que s'organitzen a la pàgina de FBK on s’actualitza diàriament informació de l’Outlet.

Una de les novetats de l'edició d'aquest any serà la CURSA LA CERETANA de 10km que es farà coincidint amb l'Outlet. La Cursa serà organitzada pel Club Esportiu Cerdanya Pirineus amb sortida i arribada al mateix Pavelló Poliesportiu. Els 10 km de recorregut comptaran amb un 70% de muntanya i un 30% d'asfalt. Hi haurà 4 categories: SUB 23  /  SENIOR  /  VETERANS  /  GENERAL. Premis per a totes les categories.

Les hores de recollides de dorsals serà entre les 8:30h a 9:30h i l’inici de la cursa serà a les 10h al Pavello Poliesportiu.

Per a més informació Outlet: Fernando 630956393 / [email protected]

Torna, ple de novetats, l'OutletCerdanya a Bellver!
Comentarios