04.12.2022 |
Viure als Pirineus

LITERATURA

Surten publicades les bases del Premi Literari "Vila de Puigcerdà"

L’objectiu és fomentar els valors literaris, promoure el llenguatge escrit i la llengua catalana com a mitjà de creació i comunicació entre la població.
Premi literari Vila de Puigcerd 2
Presentació dels guanyadors del Premi Literari Vila de Puigcerdà de l'any passat /puigcerda.cat
Surten publicades les bases del Premi Literari "Vila de Puigcerdà"

Aquesta setmana passada s’han publicat, de forma definitiva, les bases reguladores del Premi Literari “Vila de Puigcerdà”.

Aquestes bases regulen la concessió del premi literari per a la creació literària d’una narració original i inèdita, escrita en llengua catalana i que no hagi guanyat cap altre concurs. L’objectiu és fomentar els valors literaris, promoure el llenguatge escrit i la llengua catalana com a mitjà de creació i comunicació entre la població. I també incrementar l’interès de la ciutadania juvenil en la creació de contingut literari en català.

Premi literari Vila de Puigcerdà

Les bases ja es poden consultar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Girona, així com a l’apartat de cultura de la pàgina web de l’Ajuntament de Puigcerdà https://www.puigcerda.cat/ca/serveis/cultura/premi-literari-vila-de-puigcerda/

La convocatòria del concurs es farà pública aquesta tardor i des del moment en el que es convoqui el premi els autors, tal i com estableixen les bases, tindran 15 dies per presentar les obres a través d’un tràmit específic que es trobarà a la Seu Electrònica de l’ajuntament de Puigcerdà.

Per a qualsevol dubte referent a les bases i convocatòria del Premi Literari “Vila de Puigcerdà” podeu enviar un Mail a [email protected].

Surten publicades les bases del Premi Literari "Vila de Puigcerdà"
Comentarios