FESTIVALS D'ESTIU

Summerfest Cerdanya i Tipis Cerdanya s’uneixen per oferir una experiència única aquest estiu

El festival presentarà una programació que va més enllà de la música: cultura, oci, activitats, espectacles i gastronomia, entre d’altres, en un village de la mà de Tipis Cerdanya.
Sergio Dalma
photo_camera Sergio Dalma actuarà el 25 d'agost al Summerfest Cerdanya

L’organització del festival Summerfest Cerdanya ha anunciat que aquest estiu s’unirà amb Tipis Cerdanya per oferir al públic una experiència única. Del 13 al 27 d’agost de 2022, el festival no només reunirà els principals artistes nacionals del moment, sinó que també presentarà una programació que va més enllà de la música: cultura, oci, activitats, espectacles i gastronomia, entre d’altres, en un village de la mà de Tipis Cerdanya.

Summerfest 2022
Summerfest 2022

Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner, Els Pets i El Pot Petit són els artistes que ompliran l’escenari del Summerfest Cerdanya al Camí de Sant Marc, Puigcerdà. El públic podrà gaudir dels concerts i les activitats a l’aire lliure en un marc incomparable envoltat de natura i d’un paisatge idíl·lic.

Dani Martin Summerfest Cerdanya
Dani Martin actuarà al Summerfest Cerdanya

 
Tipis Cerdanya arriba a l’edició d’enguany de Summerfest Cerdanya aportant la seva experiència prèvia i consolidada organitzant esdeveniments culturals a la zona des de 2018. Amb una estètica única i original, Tipis Cerdanya vol traslladar a l’entorn del festival una comunitat plena de màgia, que inspira, comparteix i crea noves experiències orientades a potenciar la vida social a la Cerdanya. Tipis Village acollirà workshops, activitats infantils, esports, espectacles, market, disseny, productes locals, solidaritat i més música que mai. L’oferta gastronòmica del festival anirà a càrrec de Cal Blay Food Lovers.