El Consell Comarcal de la Cerdanya contractarà 4 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil durant 6 mesos en la modalitat de pràctiques remunerades

Teniu entre 16 i 29 anys? Teniu una titulació universitària, o de cicles formatius, o bé un certificat de professionalitat? Estaríeu interessats en la modalitat de contracte de pràctiques remunerades? 

dif
photo_camera Cartell oferta de pràctiques remunerades a joves qualificats al Consell Comarcal de la Cerdanya

Us informem que el Consell Comarcal de la Cerdanya s’ha acollit novament a la subvenció per a la contractació en pràctiques remunerades durant 6 mesos, exclusivament per a 4 joves formats i que estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

No dubteu en informar-vos i apuntar-vos al Programa de Garantia Juvenil. Les quatre places s’oferiran en diferents àrees funcionals de l’entitat. El termini per presentar la sol·licitud per a participar en el procés de selecció finalitza el 5 d’octubre de 2018.

Les bases de la convocatòria per optar a un contracte de pràctiques remunerades al Consell Comarcal de la Cerdanya les podreu trobar al tauler d’anuncis de la web www.cerdanya.cat.

Podeu contactar amb ells a través del correu: [email protected] o directament al Consell Comarcal de la‪ Cerdanya‬.

Aquest programa per a la contractació està impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (UE). A través d’aquest programa, el Consell Comarcal de la Cerdanya va contractar a quatre joves l’any 2017.
 

comentaris