25.05.2022 |
Viure als Pirineus

LLIBRES

Sandra Comas presenta a Puigcerdà 'Encara som nosaltres', la seva primera novel·la

L'acte, a la Biblioteca Comtat de Cerdanya, va comptar amb l'alcalde Albert Piñeira, qui en va fer la presentació.
Sandra Comas presentaació novel·la a Puigcerdà
Sandra Comas va presentar la seva novel·la a la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà
Sandra Comas presenta a Puigcerdà 'Encara som nosaltres', la seva primera novel·la

Aquest passat divendres, a la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, va tenir lloc la presentació d'Encara som nosaltres, la primera novel.la de l'escriptora puigcerdanenca Sandra Comas, editada per La Campana. L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, qui en va fer la presentació.

La novel·la

La primera novel·la de Sandra Comas ens parla del retrobament de dos homes (i una germana) que han convertit la seva vida en una mentida, i que son amics des de la infància. L'Àngel i en Pol són dos amics d'infantesa que fa anys que no es veuen. Des que en Pol se'n va anar a viure a Nova York, on ha guanyat prestigi com a marxant d'art, es comuniquen nomes per correu electronic.

Sandra Comas presentaació novel·la a Puigcerdà tris

Pero un dia l'Àngel rep un missatge d'en Pol informant-lo que ha de venir uns quants dies a Barcelona i en que li demana si pot anar a viure al seu pis, com quan eren joves. L'Àngel se l'ha de llegir dues vegades per assegurar-se que l'ha entes be. De cop i volta se li ensorra el món: ¿com explicarà al seu amic que als correus que li enviava hi havia moltes mentides? Pero, ¿i si no l'hi explica? ¿I si, nomes durant uns dies, fa veure que tot es com a la vida inventada que li ha venut per correu?

El retrobament desenterrarà un punyent episodi de la seva infantesa compartida que farà tremolar els fonaments de la vida que s'han construt i els descobrirà que encara són com eren.

Sandra Comas presentaació novel·la a Puigcerdà bis

L'autora

Sandra Comas (Puigcerdà, 1977), llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra, ha estat guionista i ajudant de producció audiovisual, i actualment treballa en una distribuïdora de cinema. Col·labora amb la revista Serra d’Or i ha publicat el llibre de contes Eixam.­Vuit contes per a vuit veus (Voliana Edicions, 2016). Encara som nosaltres és la seva primera novel·la (La Campana).

Sandra Comas Encara som nosaltres

Sandra Comas presenta a Puigcerdà 'Encara som nosaltres', la seva primera novel·la
Comentarios