ELECCIONS MUNICIPALS 28M - ALCALDIES ABANS D'ANAR A VOTAR

Roser Bombardó: “Ens cal un parc d’habitatges de lloguer per a famílies i joves a preus assequibles”

Roser Bombardó ha ocupat la tinença d’alcaldia de Montellà i Martinet durant els últims 16 anys. Ara es presenta per alcaldessa amb 'Per Montellà i Martinet'- ERC-AM
Roser Bombardó ajuntament 2
photo_camera Roser Bombardó a la plaça Pere Sarret, davant de l'ajuntament de Montellà i Martinet / Feliu Sirvent

La llista que encapçales és l'única que es presenta a les pròximes eleccions. Com t'ho expliques?

No ho sé ben bé. Crec que és un moment en què la gent és una mica reticent i està poc motivada a posar-se en política. Una altra explicació podria ser que la llista electoral és força transversal i recull sensibilitats diferents. I, potser també hi té a veure, una certa satisfacció de la gent per la feina feta aquests anys. És complicat saber-ne les causes reals.

Creus que no tenir competència pot desmotivar als veïns a l'hora d'anar a votar el 28 de maig?

Esperem que no sigui així perquè el fet que hi hagi un bona participació també s’interpreta com un suport important. L’alta participació és un element que et motiva a posar tota l’energia a l’hora de tirar endavant el municipi.

Crec que el principal problema que tenim és l’accés a l’habitatge.

Què t'ha portat a presentar-te?

El fet que l’alcalde decidís no tornar-se a presentar i alhora quedessin per materialitzar projectes que ja estan planificats, pressupostats i, en alguns casos començats, t’empeny a fer el pas al capdavant de l’ajuntament.

Quina és la principal problemàtica que té Montellà i Martinet?

Crec que el principal problema que tenim és l’accés a l’habitatge. Ens caldria disposar d’un parc d’habitatge a preu assequible per a famílies i joves d’aquí. Es tractaria que anés més enllà de l’HPO estrictament, és a dir, més enllà de l’àmbit de l’emergència d’habitatge i dels serveis socials.

Construirem una llar d'infants municipal i un nou consultori mèdic i pacificarem l'N-260, al seu pas per Martinet

Digue'm tres actuacions concretes que tens previst realitzar durant el pròxim mandat?

Una és la pacificació de l’N-260 al seu pas per Martinet. Es tracta d’un projecte de seguretat viària que té l’informe positiu del Ministeri de Foment i ja disposa del finançament corresponent. Es tracta de posar en marxa uns semàfors i uns passos de vianants per a la regulació del trànsit i la seguretat al seu pas pel centre de Martinet. La segona actuació seria la construcció de la nova Llar d’Infants. La tercera, la construcció del nou consultori mèdic que ja començarà aquest mateix mes de maig. Una quarta seria la rehabilitació d’habitatges existents per a destinar-los a lloguer a preus assequibles.

comentaris