30.06.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

Puigcerdà remodela el ferm del carrer Camí Antic de Llívia

També es portarà a terme la pavimentació del carrer Higini de Rivera (des de la plaça d’en Calva fins al carrer Coronel Molera) i d’un tram del carrer Alfons I
Camí antic de Llívia de Puigcerdà
Puigcerdà substituirà el paviment del camí antic de Llívia / puigcerda.cat
Puigcerdà remodela el ferm del carrer Camí Antic de Llívia

Des del dilluns 28 de febrer i fins el divendres 4 de març es portaran a terme els treballs de remodelació del ferm del carrer Camí Antic de Llívia de Puigcerdà, entre la plaça Pere Blasi i l’avinguda Ramon Condomines. Es substituirà el paviment actual per un d’aglomerat asfàltic i es renovarà la senyalització horitzontal.

Aquesta actuació suposarà una inversió de 65.704,89 €. Els treballs es van adjudicar el passat 18 de novembre de 2021 i es financen amb càrrec al pressupost municipal de l’exercici 2021.L’obra comportarà talls de trànsit i limitacions a l’accés de vehicles i entrades i sortides de garatges i aparcaments.

Pavimentació del carrer Higini de Rivera i d’un tram del carrer Alfons I

Des del dimecres 2 de març i fins el divendres 11 de març es portaran a terme els treballs de pavimentació del carrer Higini de Rivera (des de la plaça d’en Calva fins al carrer Coronel Molera) i d’un tram del carrer Alfons I (entre el carrer Coronel Molera i el carrer Higini de Rivera). Es substituirà el ferm actual d’aglomerat asfàltic i es renovarà la senyalització horitzontal.

Aquesta actuació suposarà una inversió de 50.386,89 €. Els treballs es van adjudicar el passat 18 de novembre de 2021 i es financen amb càrrec al pressupost municipal de l’exercici 2021.

Puigcerdà remodela el ferm del carrer Camí Antic de Llívia
Comentarios