CRISI CORONAVIRUS

Puigcerdà prohibeix l'accés a parcs infantils i zones poliesportives del municipi

L'Hospital de Cerdanya restringeix les visites a pacients ingressats, així com també a urgències i consultes externes
Pla general d'un dels parcs infantils que s'han precintat a Puigcerdà per impedir-hi l'accés i davant l'augment de la incidència de la covid-19 al municipi. Imatge del 17 de setembre de 2020 (Horitzontal).
photo_camera Un dels parcs infantils que s'han precintat a Puigcerdà/Albert Lijarcio

L'Ajuntament de Puigcerdà ha prohibit des d'aquest dimecres l'accés a parcs infantils i zones poliesportives situades a l'aire lliure davant l'augment de la incidència de la covid-19 al municipi. A més, l'Hospital de Cerdanya ha restringit les visites a persones ingressades al centre sanitari, de tal manera que només es permet un acompanyant en cas de pacients menors o persones vulnerables. Aquest mateix criteri s'aplica també a urgències i consultes externes. Ara per ara hi ha dos persones amb coronavirus ingressades a l'equipament i quatre més que estan pendents de diagnòstic. Des de l'inici de la pandèmia s'han detectat 279 casos al conjunt de la comarca.

Pla de detall d'un dels cartells instal·lat en un dels parcs infantils que s'han precintat a Puigcerdà per impedir-hi l'accés i davant l'augment de la incidència de la covid-19 al municipi. Imatge del 17 de setembre de 2020 (Horitzontal).