FESTES MAJORS

Puigcerdà presenta la Festa Major del Roser amb més d'una trentena d'activitats populars

S'ha donat a conèixer la programació amb una sèrie d'activitats pensades per a tots el gustos i grans artistes com MUSHKAA, FIGAFLAWAS i MONDJ
Festes del Roser de Puigcerdà
photo_camera Puigcerdà presenta la Festa Major del Roser amb més d'una trentena d'activitats populars / puigcerda.cat

L'alcalde de Puigcerdà, Jordi Gassió, el regidor de Festes, Pol Ravetllat i la regidora de Medi Ambient, Nerea Espada, han presentat en roda de premsa la programació de l'esperada Festa Major del Roser 2024, una celebració anual que promet captivar als vilatans i visitants amb una combinació vibrant de música, tradició, espectacles i activitats per a tots els públics. A la presentació s'ha destacat la importància d'aquest esdeveniment, que enriqueix la vida cultural de Puigcerdà i consolida els llaços comunitaris de la Vila.

La Festa Major del Roser 2024 s'inaugurarà el dimecres 17 de juliol amb l'obra de teatre "Els Pastorets Golfus" a càrrec de la Inestable Ceretana al Teatre Municipal del Casino Ceretà. Així mateix, a les 22h, el Parc Schierbeck acollirà la NIT DE LES ARTS amb l'espectacle de dansa contemporània "FEMME" de la Companyia Dansart. Aquest acte s'enmarca dins del programa d'activitats ofert per l'Universitat d'Estiu Ramon Llull 2024.

Festes del Roser de Puigcerdà 2
Puigcerdà presenta la Festa Major del Roser amb més d'una trentena d'activitats populars / puigcerda.cat

El divendres 19 de juliol, destaca l'espectacle infantil "FEFE I CIA" a la Plaça de l'Estació, la cloenda de la Universitat d'Estiu Ramon Llull amb la conferència sobre canvi climàtic a càrrec de la meteoròloga Mònica Usart. Tot seguit de la competició de "Nyerros i Cadells" i la serenitat de les havaneres de "PORT DE LLUNA" a la Plaça Cabrinetty. La nit culminarà amb els concerts a l'Envelat de la Plaça del Call de grans artistes com "MUSHKAA", "VERSIONS" i els DJ's "ROCKSTACULAR" i "ABEL CANCELA".

El dissabte 20 de juliol, els Vermuts Infantils organitzats pels Dimonis de Puigcerdà a la Plaça del Call obriran la jornada, seguit de la Cercavila amb els Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà, el XXVI Campionat de Botifarra i el divertidíssim concert infantil del JAUME IBARS. Finalment, la nit serà protagonitzada per la TROBADA DE DIMONIS I DIABLES i el concert de "FIGA FLAWAS", "LA TROPICAL" i "MONDJ" a l'Envelat de la Plaça del Call.

Festes del Roser de Puigcerdà 3
Puigcerdà presenta la Festa Major del Roser amb més d'una trentena d'activitats populars / puigcerda.cat

El diumenge 21 de juliol, la festa i la xerinola continua amb la Gran Cercavila de Gegants i Grallers de la Vila de Puigcerdà, la Missa Solemne a l'Església de Sant Domènec, sardanes a càrrec de la Principal de la Bisbal i concerts com els de "LA PRINCIPAL DE LA BISBAL" i "VERSIÓN IMPOSIBLE".

L'últim dia de la nostra festa grossa, el dilluns 22 de juliol, els actes finalitzaran amb una Baixada Refrescant a la Plaça de l'Estació i Inflables Aquàtics a l'Estany de Puigcerdà, a més de concerts i la tradicional cloenda amb l'Orquestra Selvatana a l'Envelat de la Plaça del Call.

L'alcalde Gassió ha agraït l'entusiasme i suport de les associacions, entitats, col·laboradors i voluntaris que fan possible aquesta festa tan esperada, subratllant el compromís de l'Ajuntament en la creació d'un esdeveniment inclusiu i participatiu per a tota la comunitat.