INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Puigcerdà inaugura la nova maquinària de la Pista de Gel del Poliesportiu

La renovació forma part d’un projecte complet de remodelació de la pista de gel, que suposarà una inversió total a l’entorn dels 2milions d’euros

Puigcerdà pista de gel
photo_camera Puigcerdà pista de gel

Aquest dissabte es va inaugurar la nova maquinària de la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà, un nou equip refredador de Glicol, una alternativa ecològica a la utilització al 100% dels gasos fluorats que causen un gran impacte mediambiental.

L’acte va comptar amb la presència no només de l’alcalde Albert Piñeira i del President del club Poliesportiu Joan Barnola, sinó també amb la del director general de l’Esport Gerard Figueras, la de la delegada d’esports de la Diputació de Barcelona Maite Fandos i Frank González, president de la Federación Española de Deportes de Hielo.

Maquinària

La renovació de la maquinària ha tingut un cost de 360mil euros finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà, el Club Poliesportiu i la Generalitat de Catalunya i s’ha fet en dues fases que s’han allargat pràcticament 2 anys. En una primera fase es va renovar la meitat dels compressors i maquinària, mentre que ara s’ha completat la segona fase renovant l’altra meitat. Igualment cal destacar que aquest nou sistema de refrigeració servirà també per les futures pistes de cúrling que es construiran al poliesportiu.

La renovació forma part d’un projecte complet de remodelació de la pista de gel, que suposarà una inversió total a l’entorn dels 2milions d’euros i que en properes fases d’execució ha de servir per renovar la tanca perimetral de la pista, la coberta o la il·luminació del pavelló.