CAMPIONATS UNIVERSITARIS

Puigcerdà i Llívia acullen els Campionats de Catalunya Universitaris

A Llívia es faran les competicions de rugbi i handbol i a Puigcerdà s'hi jugaran els partits de futbol, futbol sala, voleibol i bàsquet.
Puigcerdà campionats Universitaris
photo_camera Una competició esportiva universitària / puigcerda.cat

Els pròxims dies 15, 16 i 17 de febrer Llívia acull algunes de les proves masculines i femenines de la 37a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU) que organitza, aquest any, la Universitat Ramon Llull (URL). El camp de futbol de Llívia serà l'escenari on es disputarà les proves de rugbi i en el pavelló les d'handbol.

Campionats Catalunya Universitaris
Puigcerdà i Llívia acullen els Campionats de Catalunya Universitaris


Recordem que el 16 i 17 de novembre ja es va celebrar a Llívia una primera fase de la competició. L'esdeveniment esportiu arriba enguany la seva XXXVII edició.

Durant el campionat, de novembre a març, més d'un centenar d'equips de les diferents universitats catalanes competiran en les proves d'equip en les modalitats d'handbol, rugbi, futbol, bàsquet i voleibol. A banda, cal comptar els universitaris que s'inscriuran a les competicions individuals en les modalitats de cursa de muntanya, natació, taekwondo, aigües obertes o tennis, entre moltes d'altres.

Mentre a Llívia es faran les competicions de rugbi i handbol a Puigcerdà s'hi jugaran els partits de futbol, futbol sala, voleibol i bàsquet.