09.12.2022 |
Viure als Pirineus

EXPOSICIÓ

Puigcerdà exposarà els seus convents medievals en una sala permanent del Museu Cerdà

L'exposició permanent s'ubicarà a la sala 6 del Museu Cerdà i estarà enllestida al maig
museu cerdà
Exterior del Museu Cerdà de Puigcerdà/AJUNTAMENT
Puigcerdà exposarà els seus convents medievals en una sala permanent del Museu Cerdà

Ja han començat les obres d'adequació de la Sala 6 del Museu Cerdà de Puigcerdà, dedicada a la història dels convents medievals al municipi i a explicar com era la vida en el convent de clausura en què actual ment s'ubica el museu .

Fins al mes de març s'estarà treballant a taller en la producció dels continguts expositius (gràfics, audiovisuals i materials i nteractius ) i també en la fabricació i
subministrament del material museogràfic. A l'abril començarà la instal·lació i el muntatge in situ, i la nova sala es podrà visitar a partir de finals de maig. D'aquesta manera, el Museu Cerdà disposa rà duna nova planta acabada de la col·l ecció permanent.

A la planta baixa ja es pot visitar l espai dedicat a la casa i la família cerdana, i està en procés la sala sobre la història de Puigcerdà. El pressupost d'adequació de la sala dedica da als convents és de 141.000 € i els treballs van a càrrec de Grop Exposicions i Museografia. A banda cal sumar-hi la redacció del projecte de museïtzació que es va encarregar a Stoa Propostes Culturals i Turís tiques.

Aquesta inversió es finança amb una aportació de 100.000€ de la Diputació de Girona, un a subvenció de ls fons euro peus FEDER i també amb recursos del propi Ajuntament de Puigcerdà.

Puigcerdà exposarà els seus convents medievals en una sala permanent del Museu Cerdà
Comentarios