FESTES I TRADICIONS

L'Ajuntament de Puigcerdà suspèn per segon any consecutiu la tradicional Festa del Trinxat

La darrera edició de la Festa del Trinxat va tenir lloc el 2020, pocs dies abans que es declarés la pandèmia, quan va celebrar el seu 25è aniversari. 
Festa del Trinxat 2020
photo_camera La darrera edició de la Festa del Trinxat es va celebrar el 2020 / puigcerda.cat

L'Ajuntament de Puigcerdà ha decidit torna a suspendre, per segon any consecutiu, la seva tradicional Festa del Trinxat. L'equip de govern de la capital cerdana ha estat valorant fins fa pocs dies la possibilitat de celebrar-la, però, finalment, han optat per una actitud de prudència davant les dades de la crisi sanitària, tot i que la situació pandèmica es troba en aquests moments superant la sisena onada de la covid-19. Un altre factor determinant per als organitzadors ha estat el fet que les contractacions dels serveis de la Festa del Trinxat s'havien de fer de manera imminent, tenint en compte que la trobada té lloc cada any a finals de febrer. 

El 2020 va celebrar el 25è aniversari

La darrera edició de la Festa del Trinxat va tenir lloc el 2020, pocs dies abans que es declarés la pandèmia, quan va celebrar el seu 25è aniversari. Ho va fer amb el tradicional sopar de gala on el plat estrella, el trinxat amb rosta, va estar acompanyat d’un menú que recordava els plats i productes que al llarg d’aquests 25 anys més han agradat als comensals. El sopar va congregar un miler de persones i hi van assistit un bon nombre d'autoritats, entre les quals l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, el Bisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives; els aleshores consellera de Justícia, Ester Capella i d'Interior, Miquel Buch; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i alcaldes cerdans d'una banda i altra de la frontera.

comentaris