MUNICIPIS

Prullans inaugura la urbanització dels principals vials i la millora de l'escola "El Puig" i del local social

L’Ajuntament de Prullans ha aprofitat l’aixecament dels principals vials per adequar el servei d’aigües residuals que preveu la construcció de la futura depuradora.
Prullans inauguració carrers, escola i local social
photo_camera Prullans ha inaugurat la urbanització dels principals vials. / GOVERN.CAT

Prullans ha inaugurat aquest dissabte les obres d'urbanització dels carrers del centre històric i la millora de les dependències de l'escola "El Puig", i del local social "Ca l'Antoni". Els actes han estat presidits per l'alcalde Albert Maurell i han comptat amb la presència del delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells i altres autoritats. També hi han assistit el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra; i el director dels Serveis Territorials d'Educació a l'Alt Pirineu i Aran, Ramon Jordana, així com els diputats pirinencs al Parlament de Catalunya, Antoni Flores i Jordi Fàbrega.

Prullans inauguració carrers, escola i local social 3
L'alcalde de Prullans, Albert Maurell, durant el seu parlament / govern.cat

Les obres per a la remodelació integral del centre històric van començar el passat mes d'abril i han permès substituir el paviment i adequar la gestió de la xarxa de serveis municipals, com ara el clavegueram. L’objectiu era aconseguir la separació d’aigües pluvials i les residuals prevista en el projecte de construcció d’una depuradora al municipi que s’executarà en els pròxims anys.

Prullans inauguració carrers, escola i local social 2
El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, durant el seu parlament / govern.cat

L'actuació s'ha dut a terme al carrer Major, carrer de la Torre, la plaça Major i el carrer de la Plaça, i s'ha substituït l’antic paviment per un de nou que ofereix voreres empedrades i passos per als vehicles sobre un formigó renovat. Les obres, amb una inversió de 470.000 euros, han estat finançades en un 90% pel el Pla Únic d'Obres i Serveis del Govern de la Generalitat i un 10% amb fons locals del propi Ajuntament de Prullans i de la Diputació de Lleida.