A primers de novembre s'obren les inscripcions al Casal de Nadal de Puigcerdà

Puigcerdà organitza la 5a edició del Casal de Nadal, que enguany tornarà a obrir els dissabtes i tindrà una durada de deu dies (23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 4, 5 i 7 de gener), en horari de 9 a 13 h i de 15 a 17 h.

casalNadal
photo_camera Imatge del Casal de Nadal de l'any passat. Foto: Emili Giménez.

El Casal l’organitza l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà i està dirigit als infants de P3 fins a 6è de Primària. Al Casal de Nadal s’ofereix un ampli ventall d'activitats: activitats esportives (patinatge,  Cursa Sant Silvestre, etc.), tallers, jocs, conta-contes, manualitats, gimcanes, habilitats socials, treball de les emocions, visites pel municipi, activitats relacionades amb el Nadal (decoració nadalenca, caga tió, visita del patge reial, Parc de Nadal de Puigcerdà, tradicions d'aquestes festes i nadales) i idiomes (anglès i francès).

El preu per tots els dies és de 95 € i per dies solts és de 15 €. També s’ofereix el servei de menjar de càtering per 5 € el dia i la possibilitat de menjador de carmanyola per 2 € el dia.

Durant el mes de novembre ja us podeu inscriure per al Casal de Nadal de Puigcerdà 2015, dirigint-vos al Local Jove de Puigcerdà (plaça Regne de Mallorca, baixos) o trucant al telèfon 972 88 21 21.