MUNICIPIS

Primera reunió de la nova junta de l'Associació de Veïns i l'Ajuntament de Llívia

L'entitat veïnal ha expressat el seu neguit per tot un seguit d'aspectes locals.
Associació Veïns Llívia reunió ajuntament
photo_camera Membres de l'Associació de veïns de Llívia davant l'Ajuntament /llivia.org

Aquest dilluns, a la sala de plens de l'Ajuntament de Llívia, s'ha celebrat la primera reunió de la nova junta de l'Associació de Veïns de Llívia i el consistori llivienc. A la trobada, que s'ha perllongat gairebé tres hores, hi han assistit la majoria dels nous membres de l'entitat veïnal i de la corporació municipal.

La presentació oficial de la nova junta ha servit per posar de manifest un seguit de preocupacions i demandes que han fet arribar al consistori. La nova junta, constituïda recentment, està formada per veïns i veïnes de Llívia. Els membres que han participat en la reunió d'aquest dilluns han estat Albert Cruïlles (president), Joan Codina i Claudi Ribó (vicepresidents), Maria Pilar Sender (tresorera), Teresa Costa (secretària) i Pilar Manjón (vocal).

L'entitat ha presentat també dues instàncies en les quals sol·liciten la possibilitat de comptar amb un local o espai municipal permanent de treball i de reunions i que el pressupost de l'any vinent tingui contemplat una partida de subvenció per a l'entitat veïnal.

Al llarg de la reunió, els membres de l'entitat han expressat el seu neguit per alguns aspectes locals que han anat des de la regulació de l'ocupació de la via pública, la gestió de les deixalles, el manteniment dels carrers i la seva neteja, els banys de Sant Guillem, els habitatges socials, el POUM i el radar, entre altres.