Presenten tres projectes per desestacionalitzar la temporada turística a la Cerdanya

Avui s’han presentat els tres nous projectes turístics impulsats per Turisme Cerdanya i el sector privat de la comarca, Camins de Cerdanya, Cerdanya Happy Walking i Cerdanya19.

IMG_20160420_111418(1)
photo_camera La col·laboració pública i privada vol reforçar el turisme a Cerdanya.

Més d’un centenar de persones han assistit aquest matí a la sala de convencions del Museu Cerdà, que ha acollit la presentació de tres nous projectes turístics en els que treballa el Patronat de Turisme de Cerdanya conjuntament amb la iniciativa privada i que tenen com a principal objectiu la promoció turística de la comarca. Aquests projectes són Camins de Cerdanya i Cerdanya Happy Walking, lligats a l’oferta de senderisme, bicicleta tot terreny, rutes a cavall... aprofitant la xarxa de camins de la comarca, i també el Cerdanya19 amb el que es vol promocionar la nostra destinació en un cap de setmana ple de promocions.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha posat en valor el potencial de la nostra comarca, així com la importància de la feina de tots els sectors implicats per a millorar la promoció turística de Cerdanya. Ramon Moliner, president del Consell Comarcal de Cerdanya, ha destacat la feina feta en matèria de promoció turística, sobretot en l’àmbit del senderisme i ha refermat la intenció del Consell Comarcal de Cerdanya de seguir treballant al màxim amb els projectes que s’han presentat avui i tots els que vindran en un futur.

Montse Coronas, Directora de Turisme de Cerdanya, ha explicat que el projecte Camins de Cerdanya, neix amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural, cultural i gastronòmic de la vall a través dels més de 500km de camins i senders senyalitzats i que en un futur podrien arribar als 1000km, posicionant-nos com una destinació turística de muntanya. Aquesta xarxa de camins permetria crear diversos productes adreçats a diferents “targets” de clients. La primera acció promocional d’aquesta taula de Camins de Cerdanya, és el Cerdanya Happy Walking que es durà a terme del 8 al 12 de juny, en el que durant 4 dies es podran realitzar 9 rutes de senderisme, dos d’elles inclusives, amb preus promocionals d’entre 6 i 10 euros i que inclouran l’excursió guiada, a més d’un kit del senderista i que acabaran amb un tast de productes de Cerdanya.

Per altra banda el David Isern, portaveu de Camins de Cerdanya i director de Discover Pyrenees, ha presentat el Cerdanya19 que es portarà a terme els dies 3, 4 i 5 de juny i que durant aquest cap de setmana oferirà diferents serveis turístics, allotjaments, activitats, restauració i comerç al preu especial de 19 euros, amb l’objectiu de donar a conèixer Cerdanya i desestacionalitzar la temporada turística, gràcies a aquestes ofertes que poden atraure a molts clients.

comentaris