15.08.2022 |
Viure als Pirineus

MUSEUS

Presenten el pla estratègic del Museu de Llívia

La Presentació del pla estratègic “Museu de Llívia 2030: museu transfronterer, oberta a la comunitat i al territori”, tindrà lloc aquest divendres, a les 19 hores, a la sala d'actes de l'ajuntament.

Museu de Llívia 2
Caixa policromada d'estil renaixentista amb la imatge de Joan Evangelista
Presenten el pla estratègic del Museu de Llívia

El pròxim divendres, dia 17 de desembre, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Llívia, es durà a terme la presentació del pla estratègic del Museu de Llívia: “Museu de Llívia 2030: museu transfronterer, oberta a la comunitat i al territori”.

El projecte, que s’ha elaborat en l’últim any i mig, és l’eina de treball que ha de permetre al museu avançar cap a la seva professionalització, a la millora de les funcions museístiques que ha de realitzar i a dotar l’equipament i el servei de noves activitats culturals i socials que han de representar, també, un salt qualitatiu com a recurs turístic per a Llívia i Cerdanya.

L’acte, obert al públic, tindrà una durada d’uns 60 minuts, aproximadament. I comptarà amb les intervencions de l'alcalde de la vila de Llívia. Elies Nova; el vicepresident i responsable de l’Àrea de Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; la Cap de la secció de Coordinació Museística i Protecció de Béns Mobles de la Generalitat, Sònia Blasco; la museòloga i consultora del pla estratègic del Museu de Llívia, Margarida Loran, i el director del Museu de Llívia, Gerard Cunill Costa.

L’acte es retransmetrà en directe pel canal de YouTube del Museu de Llívia: https://www.youtube.com/watch?v=3KVKenfvKfA

Presenten el pla estratègic del Museu de Llívia
Comentarios